Grillad sparris med rödlöksvinägrett

  • Tillagning

Sparris är ett gott tillbehör, grillad tillsammans med en vinägrett blir den ännu godare.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson

RÖSTA PÅ RECEPTET (6)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Börja med vinägretten.
Blanda löken i vinäger, honung och olja och låt dra 5 minuter.

Vispa ihop med persilja och smaka av med salt och peppar.

Bryt av och släng den nedre delen på sparrisen.

Blanda sparris och zucchini med 2 msk olja.

Salta, peppra och grilla ca 5 minuter.

Toppa med parmesan och ringla över rödlöksvinägrett.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Grillad sparris med rödlöksvinägrett"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.