Grillad sparris med rödlöksvinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
20min

Sparris är ett gott tillbehör, grillad tillsammans med en smakrik rödlöksvinägrett blir den ännu godare.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 knippe
sparris sparris
1
zucchini 1
Rödlöksvinägrett
1/2
rödlök finhackad
1 tsk
flytande honung
1 msk
bladpersilja finhackad
salt
svartpeppar nymalen
Till servering
Parmigiano Reggiano 22 mån eller Zeta Storbit Grana Padano 16 mån
salt
svartpeppar nymalen

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Äntligen är årets Novello här!

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Pasta till middag?

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.