Recept från Zeta: Grillad sparris med rödlöksvinägrett

Grillad sparris med rödlöksvinägrett

Sparris är ett gott tillbehör, grillad tillsammans med en vinägrett blir den ännu godare.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Börja med vinägretten.
Blanda löken i vinäger, honung och olja och låt dra 5 minuter.

Vispa ihop med persilja och smaka av med salt och peppar.

Bryt av och släng den nedre delen på sparrisen.

Blanda sparris och zucchini med 2 msk olja.

Salta, peppra och grilla ca 5 minuter.

Toppa med parmesan och ringla över rödlöksvinägrett.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.