Grillad Halloumi med chili, citron och pinjenötter

  • Tillagning

En god grillad halloumi som toppas med citron, chili, pinjenötter och basilika blir ett gott och vackert inslag i en härlig buffé

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Skär halloumi i ca 1 cm tjocka skivor.

Pensla med lite olivolja och grilla snabbt på båda sidor.

Lägg upp på tallrik.

Blanda övriga ingredienser och häll över osten.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Grillad Halloumi med chili, citron och pinjenötter"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.