Grillad Halloumi med chili, citron och pinjenötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En god grillad halloumi som toppas med citron, chili, pinjenötter och basilika blir ett gott och vackert inslag i en härlig buffé

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frpk
Halloumi, 250 g
1/2
finhackad rödlök
1/2 dl
urkärnad och finhackad röd chilipeppar
2 msk
färskpressad citronsaft
1-2 msk
pinjenötter
färska basilikablad
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (58)

(58)
Tack!