Grillad Halloumi med chili, citron och pinjenötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (36)

(36)
30min

En god grillad halloumi som toppas med citron, chili, pinjenötter och basilika blir ett gott och vackert inslag i en härlig buffé

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
250 g Halloumi
1/2
rödlök finhackad
1/2 dl
röd chilipeppar urkärnad och finhackad
2 msk
färskpressad citronsaft
1-2 msk
pinjenötter
färska basilikablad
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.