Fetaost- och melonspett

RÖSTA PÅ RECEPTET (95)

(95)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

10min 4 ingredienser

Sötman i melonen och sältan i fetaosten ger det perfekta tilltugget!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

1/4
vattenmelon
1 kruka
färsk basilika
Tandpetare

Gör så här

Tips!

Variera spetten efter eget smak och tycke! Exempelvis med en annan typ av melon eller att addera en oliv eller soltorkad tomat.

Zetas Fetaost från Lesvos är en fantastiskt smakrik feta som kommer från en ljuvlig ö. Örtrikt bete ger unik smak. Floran och betet blir annorlunda mot det foder djuren får på det grekiska fastlandet. Den ständiga närvaron av salt i luften gör också att mjölken och osten får en unik karaktär.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (95)

(95)

Vad tycker du?

1 kommentar

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...