Fetaost- och melonspett

RÖSTA PÅ RECEPTET (74)

(74)

RÖSTA PÅ RECEPTET (74)

(74)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Sötman i melonen och sältan i fetaosten ger det perfekta tilltugget!

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1/4
vattenmelon
1 kruka
färsk basilika
Tandpetare

Gör så här

Tips!

Variera spetten efter eget smak och tycke! Exempelvis med en annan typ av melon eller att addera en oliv eller soltorkad tomat.

Zetas Fetaost från Lesvos är en fantastiskt smakrik feta som kommer från en ljuvlig ö. Örtrikt bete ger unik smak. Floran och betet blir annorlunda mot det foder djuren får på det grekiska fastlandet. Den ständiga närvaron av salt i luften gör också att mjölken och osten får en unik karaktär.

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (74)

(74)
Tack!