Fetaost- och melonspett

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)

Vad tycker du?

10min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Sötman i melonen och sältan i fetaosten ger det perfekta tilltugget!

Zeta 50 år
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

1/4
vattenmelon
1 kruka
färsk basilika
Tandpetare

Gör så här

Tips!

Variera spetten efter eget smak och tycke! Exempelvis med en annan typ av melon eller att addera en oliv eller soltorkad tomat.

Zetas Fetaost från Lesvos är en fantastiskt smakrik feta som kommer från en ljuvlig ö. Örtrikt bete ger unik smak. Floran och betet blir annorlunda mot det foder djuren får på det grekiska fastlandet. Den ständiga närvaron av salt i luften gör också att mjölken och osten får en unik karaktär.

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (68)

(68)
Tack!

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.