Färsk sparris med vinägrett och parmesan

  • Tillagning

Det italienska namnet på denna fräscha rätt är Asparagi freschi con salsa balsamica - lättsaltade, kokta sparris med parmesan och en klassisk vinägrett.

RÖSTA PÅ RECEPTET (0)

Ingredienser

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Inköpslista

Så här gör du

Klar
Tillvägagångssätt

Vispa ihop ingredienserna till vinägretten.

Koka sparrisarna i lättsaltat vatten i några minuter.

De ska vara mjuka men ha lite kärna kvar.

Skär dem eventuellt i mindre bitar.

Vänd sparris i vinägrett i en skål.

Salta, peppra och garnera med hyvlad parmensanost.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Skriv en kommentar till "Färsk sparris med vinägrett och parmesan"

Visa kommentarer Dölj kommentarer

Skriv ett svar

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.