Färsk sparris med vinägrett och parmesan

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Det italienska namnet på denna fräscha rätt är Asparagi freschi con salsa balsamica - lättsaltade, kokta sparris med parmesan och en klassisk vinägrett.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
16
gröna sparris
salt
peppar
Vinägrett
1/4 dl
Zeta Balsamvinäger Sigillo Rosso I.G.P.
en nypa
salt
peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
Tack!