Vispad feta och ricotta med surdegskrutonger och olivolja

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

10min 6 ingredienser

Vispad feta och ricotta med surdegskrutonger och olivolja extra vergine - en bättre dipp helt enkelt!

Receptet är framtaget i samarbete med Isabella Morrone.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2 frp
Fetaost, 150g
1 frp
Ricotta, 250 g
en bit
surdegsbröd
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (72)

(72)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Mia Avbryt svar

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco