Vinbräserad kyckling med rosmarin

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser

Kyckling som är bräserad med vitt vin blir saftig och smakrik.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
300 g
Zeta Fiori
1
hel kyckling skuren i mindre bitar
4 msk
1
gul lök skuren i grova bitar
4
vitlöksklyftor skivade
5 dl
torrt vitt vin
3 dl
vatten
2 kvistar
rosmarin
2
lagerblad
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (13)

(13)

Vad tycker du?

0 kommentarer

Sensommarvecka med italienska smaker

Måndag
Måndag
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Frasig fetaost med sallad och picklad rödlök
Tisdag
Tisdag
Sallad med kikärtor
Sallad med kikärtor
Onsdag
Onsdag
Snabb lasagne i stekpanna
Snabb lasagne i stekpanna
Torsdag
Torsdag
Lax i ugn med fetaost och oliver
Lax i ugn med fetaost och oliver
Fredag
Fredag
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Pinsa med buffelburrata, citron och pistagenötter
Lördag
Lördag
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja
Pasta Pappardelle med långbakade tomater och persilja