Vinbräserad kyckling med rosmarin

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser

Vinbräserad kyckling smaksatt med färsk rosmarin, lagerblad och vitlök. Kycklingen blir härligt saftig och smakrik. Serveras tillsammans nykokt pasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 hel
kyckling, skuren i mindre bitar
1
gul lök, skuren i grova bitar
4
vitlöksklyftor, skivade
3 dl
vatten
2 kvistar
rosmarin
2
lagerblad
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (16)

(16)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter