Vinbräserad kyckling med rosmarin

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Kyckling som är bräserad med vitt vin blir saftig och smakrik.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
hel kyckling skuren i mindre bitar
4 msk
1
gul lök skuren i grova bitar
4
vitlöksklyftor skivade
5 dl
torrt vitt vin
3 dl
vatten
2 kvistar
rosmarin
2
lagerblad
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
Tack!