Vinbräserad kyckling med rosmarin

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser

Vinbräserad kyckling smaksatt med färsk rosmarin, lagerblad och vitlök. Kycklingen blir härligt saftig och smakrik. Serveras tillsammans nykokt pasta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 hel
kyckling, skuren i mindre bitar
4 msk
1
gul lök, skuren i grova bitar
4
vitlöksklyftor, skivade
3 dl
vatten
2 kvistar
rosmarin
2
lagerblad
salt
svartpeppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis