Vegetariska köttbullar med spaghetti

RÖSTA PÅ RECEPTET (38)

(38)
50min

Goda vegetariska köttbullar gjorda med bönor och parmesanost. Serveras med spaghetti och tomatsås à la Lady och Lufsen.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Svarta bönor Ekologiska avrunna och sköljda
2 dl
mandelmjöl
1 dl
krossade Crostini Naturella eller ströbröd
1 dl
riven gul lök
1
ägg
1 tsk
mald kryddpeppar
salt
svartpeppar
1/2 frp
Zeta Casa Di Luca Spaghetti, 400 g
Till stekning
Tomatsås
1/2
gul lök
1-2
vitlöksklyftor
1 tsk
timjan eller oregano
2 msk
Ardita Tomatpuré
1 tsk
socker
1/2 tsk
salt
Till servering

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Starta året grönt!

Pappardini med kyckling

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Välj klokt, välj animal welfare.

Vi på Zeta tror att de allra flesta vill göra hållbara val bara förutsättningarna finns. Därför har vi stuvat om i våra leverantörsled så att råvaran till Zeta Fuet samt Zeta Jamon Serrano (ambient) enbart kommer från gårdar med djurvälfärdsprogram. Det innebär att gårdarna följer EUs lagstiftning, men att kraven är ännu tuffare och följs upp kontinuerligt.

Läs mer om animal welfare-programmet här

Frittata på grönkål och spaghetti

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.