Vegetariska köttbullar med spaghetti

RÖSTA PÅ RECEPTET (24)

(24)
50min

Goda vegetariska köttbullar gjorda med bönor och parmesanost. Serveras med spaghetti och tomatsås à la Lady och Lufsen.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 fpk
Svarta bönor Ekologiska avrunna och sköljda
2 dl
mandelmjöl
1 dl
krossade Crostini Naturella eller ströbröd
1 dl
riven gul lök
1
ägg
1 tsk
mald kryddpeppar
salt
svartpeppar
400 g
Zeta Casa Di Luca Spaghetti
Till stekning
Tomatsås
1/2
gul lök
1-2
vitlöksklyftor
1 tsk
timjan eller oregano
2 msk
Ardita Tomatpuré
2 burkar
1 burk
1 tsk
socker
1/2 tsk
salt
Till servering

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.