Vegetariska köttbullar med spaghetti

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)

Vad tycker du?

50min 11 ingredienser

Vegetariska köttbullar gjorda med bönor och parmesanost. Serveras med spaghetti och tomatsås à la Lady och Lufsen.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
Svarta bönor Ekologiska avrunna och sköljda
2 dl
mandelmjöl
1 dl
krossade Crostini Naturella eller ströbröd
1 dl
riven gul lök
1
ägg
1 tsk
mald kryddpeppar
salt
svartpeppar
1/2 frp
Zeta Casa Di Luca Spaghetti, 400 g
Till stekning
Tomatsås
1/2
gul lök
1-2
vitlöksklyftor
1 tsk
timjan eller oregano
2 frp
Zeta Körsbärstomater
1 tsk
socker
1/2 tsk
salt
Till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (56)

(56)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis