Vegetarisk lasagne med svamp och rostad mandel

RÖSTA PÅ RECEPTET (26)

(26)
1tim 10min

Matig, vegetarisk lasagne med mycket smak som är enkel och perfekt att bjuda på.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
350 g
skogschampinjoner
1
vitlöksklyfta riven
2 dl
rostad mandel grovhackad
2 fpk
Ricotta 250 g
6 dl
vatten
1/2 tsk
salt
1 fpk
Lasagne Ekologisk 14 plattor

Gör så här

Tips!

Servera gärna en grönsallad med en god vinägrett till lasagnen.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.