Vegetarisk lasagne med svamp och rostad mandel

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)

Vad tycker du?

1tim 10min 12 ingredienser

Vegetarisk lasagne smaksatt med pesto, fetaost och rostade mandlar. Enkel och god pastarätt perfekt att bjuda på.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
350 g
skogschampinjoner
1
vitlöksklyfta, riven
2 dl
rostad mandel, grovhackad
2 frp
6 dl
vatten
1/2 tsk
salt

Gör så här

Tips!

Servera gärna en grönsallad med en god vinägrett till lasagnen.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (60)

(60)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar