Vegetarisk lasagne med svamp och rostad mandel

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)

Vad tycker du?

1tim 10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Matig, vegetarisk lasagne med mycket smak som är enkel och perfekt att bjuda på.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
350 g
skogschampinjoner
1
vitlöksklyfta riven
2 dl
rostad mandel grovhackad
2 fpk
Ricotta 250 g
6 dl
vatten
1/2 tsk
salt
14
lasagneplattor

Gör så här

Tips!

Servera gärna en grönsallad med en god vinägrett till lasagnen.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (47)

(47)
Tack!