Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Sätt ugnen på 200 grader.

Hacka champinjonerna och fräs hårt i olja.

Tillsätt den rivna vitlöken och låt fräsa med en stund.

Salta och peppra.

Ta bort från värmen och vänd ner pesto och grovhackad, rostad mandel i svampfräset.

Rör ut ricotta med olivolja, vatten och salt.

Häll några matskedar ricottablandning i botten av en smord ugnsform och varva lasagneplattor, svampröra och smulad fetaost.

Avsluta med ricottablandning.

Toppa med riven parmesan och gratinera i nedre delen av ugnen i 45 minuter, (lägg på en bit ugnsfolie om ytan börjar bli bränd).

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Servera gärna en grönsallad med en god vinägrett till lasagnen.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.