Vegetarisk Janssons Frestelse

RÖSTA PÅ RECEPTET (172)

(172)

RÖSTA PÅ RECEPTET (172)

(172)

Vad tycker du?

1tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vegetarisk variant på Janssons frestelse med soltorkade tomater och fetaost. Passar utmärkt på julbordet och buffé.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
gula lökar
3 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine, till stekning
8-10
potatisar, 1 kg, skalade
1 dl
1 1/2 dl
3 dl
vatten
1/2 tsk
salt
nymald svartpeppar
1 msk
ströbröd

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (172)

(172)
Tack!
Lämna ett svar till Dana bergman Avbryt svar