Vegetarisk Janssons Frestelse

RÖSTA PÅ RECEPTET (210)

(210)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

1tim 30min 10 ingredienser

Vegetarisk variant på Janssons frestelse med soltorkade tomater och fetaost. Passar utmärkt på julbordet och buffé.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
gula lökar
3 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine, till stekning
8-10
potatisar, 1 kg, skalade
1 1/2 dl
3 dl
vatten
1/2 tsk
salt
nymald svartpeppar
1 msk
ströbröd

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (210)

(210)

Vad tycker du?

1 kommentar

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...