Vegetarisk Janssons Frestelse

RÖSTA PÅ RECEPTET (213)

(213)

Vad tycker du?

1tim 30min 10 ingredienser

Vegetarisk variant på Janssons frestelse med soltorkade tomater och fetaost. Passar utmärkt på julbordet och buffé.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
gula lökar
3 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine, till stekning
8-10
potatisar, 1 kg, skalade
1 1/2 dl
3 dl
vatten
1/2 tsk
salt
nymald svartpeppar
1 msk
ströbröd

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (213)

(213)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Dana bergman

Jättegod, precis som jag ville att den skulle smaka/ Tusen tack

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis