Vegetarisk Janssons Frestelse

RÖSTA PÅ RECEPTET (215)

(215)

Vad tycker du?

1tim 30min 10 ingredienser

Vegetarisk variant på Janssons frestelse med soltorkade tomater och fetaost. Passar utmärkt på julbordet och buffé.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
gula lökar
3 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine, till stekning
8-10
potatisar, 1 kg, skalade
1 1/2 dl
3 dl
vatten
1/2 tsk
salt
nymald svartpeppar
1 msk
ströbröd

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (215)

(215)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Christel

Kan man frysa denna och på julafton värma eller frysa innan man bakar den i ugn?

Anna Mellberg

Hej Christel! Vi skulle tillaga den och sedan frysa in den. På Julafton kan du sakta värma upp den i ugn som är förvärmd till ca 175 grader. Täck frestelsen med ugnsfolie så håller den sig saftigare. Räkna med att det tar ca 1 timme. Kontrollera med en potatissticka om den är genomvarm. Hälsningar från Zetas provkök

Dana bergman

Jättegod, precis som jag ville att den skulle smaka/ Tusen tack