Vegetarisk Janssons Frestelse
Vad tycker du?
Vegetarisk variant på Janssons frestelse med soltorkade tomater och fetaost. Passar utmärkt på julbordet och buffé.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Vegetarisk variant på Janssons frestelse med soltorkade tomater och fetaost. Passar utmärkt på julbordet och buffé.
Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (215)
(215)Vad tyckte du om receptet?
3 kommentarer
Christel
Kan man frysa denna och på julafton värma eller frysa innan man bakar den i ugn?
Anna Mellberg
Hej Christel! Vi skulle tillaga den och sedan frysa in den. På Julafton kan du sakta värma upp den i ugn som är förvärmd till ca 175 grader. Täck frestelsen med ugnsfolie så håller den sig saftigare. Räkna med att det tar ca 1 timme. Kontrollera med en potatissticka om den är genomvarm. Hälsningar från Zetas provkök
Dana bergman
Jättegod, precis som jag ville att den skulle smaka/ Tusen tack