Ugnsstekt vit fiskfilé med olivvinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vit fisk i ugn smaksatt med vinägrett av oliver och paprika - Pesce bianco al forno.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600-700 g
vit fiskfilé t ex marulk
salt
nymalen svartpeppar
Olivvinägrett
1/2
röd paprika
1/2
gul paprika
1
vitlöksklyfta, finhackad
1/2 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
1/2 frp
2 msk
hackade, färska örter t ex dragon, bladpersilja

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (4)

(4)
Tack!