Ladda ner bild Spara Ugnsstekt vit fiskfilé med olivvinägrett Tack! RÖSTA PÅ RECEPTET (4) (4) RÖSTA PÅ RECEPTET (4) (4) Stäng Vad tycker du? Tack för din röst! Rösta Kommentera 30min Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Vit fisk i ugn smaksatt med vinägrett av oliver och paprika - Pesce bianco al forno. Zeta 50 år Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka. Prenumerera på vårt nyhetsbrev Ingredienser Gör så här Ingredienser Gör så här Ingredienser portioner 4 När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras. 600-700 g vit fiskfilé t ex marulk salt nymalen svartpeppar 3 msk Extra jungfruolivolja Classico Olivvinägrett 1/2 röd paprika 1/2 gul paprika 1/4 dl Rödvinsvinäger 1 vitlöksklyfta, finhackad 1/2 tsk salt 2 krm svartpeppar 3/4 dl Extra jungfruolivolja Classico 1/2 frp Cerignolaoliver urkärnade finhackade 2 msk hackade, färska örter t ex dragon, bladpersilja Gör så här Skala paprikorna till vinägretten men en potatisskalare. Halvera, kärna ur och finhacka dem. Blanda vinäger, vitlök, salt och peppar i en skål. Tillsätt olja i en tunn stråle under vispning. Vänd ner paprikan, oliverna och örterna. Sätt ugnen på 175°C. Skär fisken i portionsbitar och lägg dem i en ugnssäker form. Salta, peppra och ringla över olivolja. Stek fisken i ugnen 10-15 minuter. Skeda olivvinägretten över fisken och servera med en sallad. Dela Skriv ut Spara 0 kommentarer RÖSTA PÅ RECEPTET (4) (4) Tack! Kommentera här! Avbryt svarNamn * E-postadress* Kommentar Δ
0 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (4)
(4)