Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • Olivvinägrett
  • 1/2  röd paprika
  • 1/2 gul paprika
  • 1/4 dl Zeta Rödvinsvinäger

    Zeta Rödvinsvinäger

    Läs mer
  • 1 vitlöksklyfta finhackad
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 3/4 dl Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Läs mer
  • 1/2 fpk Zeta Urkärnade Oliver Alla Taggiasca finhackade
  • 2 msk hackade, färska örter t ex dragon, bladpersilja
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skala paprikorna till vinägretten men en potatisskalare.

Halvera, kärna ur och finhacka dem.

Blanda vinäger, vitlök, salt och peppar i en skål.

Tillsätt olja i en tunn stråle under vispning.

Vänd ner paprikan, oliverna och örterna.

Sätt ugnen på 175°C.

Skär fisken i portionsbitar.

Lägg dem i en ugnssäker form.

Salta, peppra och häll över olivolja.

Stek fisken i ugnen 10-15 minuter.

Skeda olivvinägretten över fisken och servera med en sallad.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Läs om våra goda nyheter 2017

Grilla gott!

Det är tillbehören, såserna och rörorna som gör skillnaden.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.