Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • Olivvinägrett
  • 1/2  röd paprika
  • 1/2 gul paprika
  • 1/4 dl Zeta Rödvinsvinäger

    Zeta Rödvinsvinäger

    Läs mer
  • 1 vitlöksklyfta finhackad
  • 1/2 tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 3/4 dl Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Läs mer
  • 1/2 fpk Zeta Urkärnade Oliver Alla Taggiasca finhackade
  • 2 msk hackade, färska örter t ex dragon, bladpersilja
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skala paprikorna till vinägretten men en potatisskalare.

Halvera, kärna ur och finhacka dem.

Blanda vinäger, vitlök, salt och peppar i en skål.

Tillsätt olja i en tunn stråle under vispning.

Vänd ner paprikan, oliverna och örterna.

Sätt ugnen på 175°C.

Skär fisken i portionsbitar.

Lägg dem i en ugnssäker form.

Salta, peppra och häll över olivolja.

Stek fisken i ugnen 10-15 minuter.

Skeda olivvinägretten över fisken och servera med en sallad.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.