Ugnsstekt vit fiskfilé med olivvinägrett

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tycker du?

30min 4 ingredienser

Vit fisk i ugn smaksatt med vinägrett av oliver och paprika – Pesce bianco al forno.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600-700 g
vit fiskfilé t ex marulk
salt
nymalen svartpeppar
Olivvinägrett
1/2
röd paprika
1/2
gul paprika
1
vitlöksklyfta, finhackad
1/2 tsk
salt
2 krm
svartpeppar
1/2 frp
Zeta Urkärnade Oliver finhackade
2 msk
hackade, färska örter t ex dragon, bladpersilja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (7)

(7)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis