Ugnsbräserad fläskkarré med tomat och vitt vin

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)

Vad tycker du?

1tim
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Smakrik fläskkarré som tillagas i ugn och kryddas med timjan, salvia och basilika.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
fläskkarré i bit, delad på längden
2 st
gul lök, delade i klyftor
4 st
vitlöksklyftor
1
morot, i bitar
1 burk
Zeta Tomater Finkrossade
Några
kvistar timjan
Några
kvistar salvia
Några
kvistar basilika
svartpeppar
salt

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (91)

(91)
Tack!