Ugnsbräserad fläskkarré med tomat och vitt vin

RÖSTA PÅ RECEPTET (77)

(77)
1tim

Smakrik fläskkarré som tillagas i ugn och kryddas med timjan, salvia och basilika.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
fläskkarré i bit, delad på längden
2 st
gul lök, delade i klyftor
4 st
vitlöksklyftor
1
morot, i bitar
5 dl
torrt vitt vin
Några
kvistar timjan
Några
kvistar salvia
Några
kvistar basilika
svartpeppar
salt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.