Ugnsbräserad fläskkarré med tomat och vitt vin

RÖSTA PÅ RECEPTET (79)

(79)
1tim

Smakrik fläskkarré som tillagas i ugn och kryddas med timjan, salvia och basilika.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
fläskkarré i bit, delad på längden
2 st
gul lök, delade i klyftor
4 st
vitlöksklyftor
1
morot, i bitar
5 dl
torrt vitt vin
Några
kvistar timjan
Några
kvistar salvia
Några
kvistar basilika
svartpeppar
salt

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Sommarens alla grillrecept

Upptäck piadina - Ett bröd, oändliga möjligheter!

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Buffémat med italienska smaker

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.