Spättafiléer med pancetta och salvia

RÖSTA PÅ RECEPTET (1)

(1)
40min

Spättafiléer som tillagas i ugnen med ljuvlig smak av färsk salvia och den goda sältan från pancetta. Serveras med pannrostade endiver.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
spättafilé
salt
svartpeppar
färsk salvia
70 g
Pancetta tärnad
1 msk
1 msk
2
gärna röda endive klyftade
Vinägrett
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.