Spättafiléer med pancetta och salvia

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
40min

Spättafiléer som tillagas i ugnen med ljuvlig smak av färsk salvia och den goda sältan från pancetta. Serveras med pannrostade endiver.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600 g
spättafilé
salt
svartpeppar
färsk salvia
70 g
Pancetta tärnad
1 msk
1 msk
2
gärna röda endive klyftade
Vinägrett
salt
svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.