Ugnsbakade rotfrukter med oliver och fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (171)

(171)

RÖSTA PÅ RECEPTET (171)

(171)

Vad tycker du?

50min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ugnsbakade rotfrukter med krämig fetaost och grekiska oliver. Passar fint som tillbehör till kött, kyckling och fisk, samt som egen vegetarisk maträtt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
5
vitlöksklyftor
4
palsternackor
4
morötter
5
potatisar
5
polkabetor
salt
nymalen svartpeppar
2 msk
torkad timjan
2 frp
1/2 dl
färsk timjan

Gör så här

3 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (171)

(171)
Tack!
Lämna ett svar till Torgerd jansson Avbryt svar