Ugnsbakade rotfrukter med oliver och fetaost

RÖSTA PÅ RECEPTET (236)

(236)

Vad tycker du?

50min 14 ingredienser

Ugnsbakade rotfrukter med krämig fetaost och grekiska oliver. Passar fint som tillbehör till kött, kyckling och fisk, samt som egen vegetarisk maträtt.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
5
vitlöksklyftor
4
palsternackor
4
morötter
5
potatisar
5
polkabetor
salt
nymalen svartpeppar
2 msk
torkad timjan
2 frp
1/2 dl
färsk timjan

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (236)

(236)

Vad tyckte du om receptet?

5 kommentarer

Gunnel

Mycket god, men personligen tycker jag det smakar bäst utan vinäger.

Emma

Så enkel och god! Passar bra i matlådor och är riktigt god!

Torgerd jansson

Vad betyder frp som dos???

Emma Olsson

Hejsan Torgerd,
Förkortningen FRP står för Förpackning. Så i detta receptet behöver man en förpackning av en specifik vara 🙂
Hälsningar, Emma från Zeta

Vårmiddagar i maj

Måndag
Måndag
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Pasta strozzapreti med fetaost, paprika och oliver
Tisdag
Tisdag
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Risottomix Fyra ostar med räkor och gurka
Onsdag
Onsdag
Pastasallad med pesto och parmesan
Pastasallad med pesto och parmesan
Torsdag
Torsdag
Sparrissallad med lax och mozzarella
Sparrissallad med lax och mozzarella
Fredag
Fredag
Burrata med pesto och tomatsallad
Burrata med pesto och tomatsallad
Lördag
Lördag
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Grillad kyckling med gemsallad och halloumi
Söndag
Söndag
Fetaostbiffar
Fetaostbiffar