Ugnsbakad portabello med vitlök och mozzarella

RÖSTA PÅ RECEPTET (237)

(237)

Vad tycker du?

20min 6 ingredienser
Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ugnsbakade portabellosvampar med vitlök och timjan med ett täcke av smält mozzarella är en perfekt och lättlagad antipasti.

Receptet är framtaget av Zeta.

Goda sommarerbjudanden
Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Smygkika in i vår nystartade webbshop!

Goda sommarerbjudanden

Ingredienser

portioner som antipasti
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
8
portabellosvampar
4
vitlöksklyftor med skal
salt
färsk timjan
1 frp
Zeta Mozzarella , 125 g

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (237)

(237)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Grillat med italienska smaker

Grillad halloumi med zucchini och citron
Grillad halloumi med zucchini och citron
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Fräst kål med italienska smaker och kycklingspett
Grillad röding med sommarkål
Grillad röding med sommarkål
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Rostade grönsaker med smulad fetaost
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Bönor och grönkål till kryddiga kycklingben
Krispigt grillad abborre
Krispigt grillad abborre
Grillad sparris med örtricotta
Grillad sparris med örtricotta
Salsicciaspett
Salsicciaspett