Tomatröra

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)

Vad tycker du?

20min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En härlig, italiensk tomatöra som passar till det mesta!

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 burk
3 st
färska tomater, urkärnade och tärnade
1 dl
pinjenötter, rostade
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Prova den på crostini eller surdegsbröd, till grillat kött, till lufttorkad skinka, rullader eller fyllda kycklingfiléer med mozzarella.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (15)

(15)
Tack!