Tomatröra

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tycker du?

20min 7 ingredienser

Italiensk tomatröra är god att ha på crostini eller surdegsbröd. Röran får mustig smak från soltorkade tomater, vilket gör att den också passar till grillat kött eller i rullader.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
3
tomater, urkärnade och tärnade
1 dl
pinjenötter, rostade
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Tips!

Prova den på crostini eller surdegsbröd, till grillat kött, till lufttorkad skinka, rullader eller fyllda kycklingfiléer med mozzarella.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Sommarmat från medelhavsköket

Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Grekisk sommarsallad med fetaost och vattenmelon
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Rostade medelhavsgrönsaker med fetaost och soltorkade tomater
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Pastasallad till picknick med vispad fetaostdipp
Nykokt färsk majs med tre toppings
Nykokt färsk majs med tre toppings
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis
Krispig bläckfisk med oliver, kapris och rostad potatis