Tomatcarpaccio med burrata och hallon

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)

Vad tycker du?

10min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Vacker tomatsallad toppad med färska hallon och burrata. Smaksätt med en smakrik gårdsolja och Rosé Balsamvinäger.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1/2 påse
blandade späda gröna blad, á 70 g
5 st
tomater, blandade sorter och färger
flingsalt
nymalen svartpeppar
125 g
färska hallon

Gör så här

Tips!

Blanda gärna tomater med olika storlek och färg i salladen.

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (71)

(71)
Tack!