Recept från Zeta. tomatcarpaccio_med_burrata_och_hallon

Tomatcarpaccio med burrata och hallon

Vacker tomatsallad toppad med färska hallon och burrata. Smaksätt med en smakrik gårdsolja och Rosé Balsamvinäger.

Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1/2 påse blandade späda gröna blad, á 70 g
  • 5 st tomater, blandade sorter och färger
  • 3 msk Zeta Olivolja garda
  • 1 Zeta Burrata

    Zeta Burrata

    Läs mer
  • flingsalt
  • nymalen svartpeppar
  • 125 g färska hallon
  • 1 msk Zeta Balsamvinäger rosé

    Zeta Balsamvinäger rosé

    Läs mer
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Skiva tomaterna tunt med vass kniv och lägg ovanpå en tunn bädd av gröna blad på ett stort fat.

Krydda med flingsalt, peppar och olivolja.

Riv isär hallonen i mindre bitar och blanda försiktigt med hallonbalsamico, låt dra några minuter.

Toppa tomaterna med riven burrata, ringla över hallon och Rosé Balsamvinäger och strö över basilika före servering.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips
    Blanda gärna tomater med olika storlek och färg i salladen.

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.