Tiramisu med apelsin

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

1tim 30min 7 ingredienser

Tiramisu med apelsin är en frisk variant på den klassiska italienska desserten. Den här efterrätten är både len, söt och frisk på samma gång. Eftersom tiramisun mår bäst av att stå till sig en stund i kylen kan du förbereda den i portionsglas och dekorera med kakao och apelsinklyftor precis före servering.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
Tiramisu
2
ägg
1 dl
florsocker
1 frp
1
apelsin, zest
1 dl
kallt starkt bryggkaffe
1 dl
Cointreau
Garnering
1 msk
kakao
1
apelsin, filead
apelsinzest

Gör så här

Tips!

För en laktosfri variant kan du byta ut mascarponen mot vår laktosfria mascarpone.

Vill du göra desserten glutenfri går det lika bra att använda våra glutenfria savoiardikex istället.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer