Tapenadebakad gös

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tycker du?

30min 6 ingredienser

Luccioperca impanato al tapenade är det italienska namnet på denna enkla fiskrätt. Ugnsbakad gös med ett täckte av en klassisk tapenade.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
600g
gösfilé eller annan vit fiskfilé
salt
peppar
Zeta Tapenade av svarta oliver eller 1 sats Tapenade

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (18)

(18)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter