Svamprisotto med tryffelolja och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (149)

(149)

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser

Risotto con funghi, tartufo e limone – en mustig risotto med tryffelolja, svamp och en frisk smak av citron.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
färska champinjoner
2
shalottenlökar, finhackade
1 liter
kycklingbuljong
salt
nymalen svartpeppar
Till servering
1 msk
bladpersilja, hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (149)

(149)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Lämna ett svar till Sophie Berlin Avbryt svar

Andreas Ehnebom

Så himla gott! Min första egengjorda risotto dessutom. Lätt att tillaga. Bara att röra mycket.

Sophie Berlin

Hej Andreas,
Vad kul – grattis till en lyckad premiär-risotto! 🙂
Vänliga hälsningar, Sophie på Zeta