Svamprisotto med tryffelolja och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (141)

(141)

RÖSTA PÅ RECEPTET (141)

(141)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Risotto con funghi, tartufo e limone - en mustig risotto med tryffelolja, svamp och en frisk smak av citron.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
färska champinjoner
2
finhackade shalottenlökar
ca 1 liter
kycklingbuljong, varm
salt
nymalen svartpeppar
Till Servering
1 msk
hackad bladpersilja

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (141)

(141)
Tack!

Andreas Ehnebom

Så himla gott! Min första egengjorda risotto dessutom. Lätt att tillaga. Bara att röra mycket.

Sophie Berlin

Hej Andreas,
Vad kul – grattis till en lyckad premiär-risotto! 🙂
Vänliga hälsningar, Sophie på Zeta