Svamprisotto med tryffelolja och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (144)

(144)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser

Risotto con funghi, tartufo e limone - en mustig risotto med tryffelolja, svamp och en frisk smak av citron.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
färska champinjoner
2
finhackade shalottenlökar
3 dl
Zeta Casa Di Luca Carnaroliris
ca 1 liter
kycklingbuljong, varm
salt
nymalen svartpeppar
Till Servering
1 msk
hackad bladpersilja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (144)

(144)

Vad tycker du?

2 kommentarer

Andreas Ehnebom

Så himla gott! Min första egengjorda risotto dessutom. Lätt att tillaga. Bara att röra mycket.

Sophie Berlin

Hej Andreas,
Vad kul – grattis till en lyckad premiär-risotto! 🙂
Vänliga hälsningar, Sophie på Zeta

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco