Svamprisotto med tryffelolja och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (147)

(147)

Vad tycker du?

45min 11 ingredienser

Risotto con funghi, tartufo e limone - en mustig risotto med tryffelolja, svamp och en frisk smak av citron.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
färska champinjoner
2
shalottenlökar, finhackade
3 1 frp
1 liter
kycklingbuljong
salt
nymalen svartpeppar
Till servering
1 msk
bladpersilja, hackad

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (147)

(147)

Vad tyckte du om receptet?

2 kommentarer

Andreas Ehnebom

Så himla gott! Min första egengjorda risotto dessutom. Lätt att tillaga. Bara att röra mycket.

Sophie Berlin

Hej Andreas,
Vad kul – grattis till en lyckad premiär-risotto! 🙂
Vänliga hälsningar, Sophie på Zeta