Svamprisotto med tryffelolja och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (110)

(110)
45min

Risotto con funghi, tartufo e limone - en mustig risotto med tryffelolja, svamp och en frisk smak av citron.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
färska champinjoner
2
shalottenlökar, finhackade
3 dl
Zeta Casa Di Luca Carnaroliris
ca 2 dl
torrt vitt vin
ca 1 liter
kycklingbuljong, varm
salt
nymalen svartpeppar
Till Servering
1 msk
bladpersilja, hackad

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.