Svamprisotto med tryffelolja och citron

RÖSTA PÅ RECEPTET (139)

(139)

RÖSTA PÅ RECEPTET (139)

(139)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Risotto con funghi, tartufo e limone - en mustig risotto med tryffelolja, svamp och en frisk smak av citron.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
200 g
färska champinjoner
4 msk
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
2
shalottenlökar, finhackade
3 dl
Zeta Casa Di Luca Carnaroliris
ca 2 dl
torrt vitt vin
ca 1 liter
kycklingbuljong, varm
salt
nymalen svartpeppar
Till Servering
1 msk
bladpersilja, hackad

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (139)

(139)
Tack!