Recept från Zeta: Stekt gös med sås på cannellinibönor

Stekt gös med sås på cannellinibönor

Fisk och bönor går alldeles utmärkt ihop. I det här receptet har vi stekt gösen och serverar till det en sås på cannellinibönor, olivolja och vitlök.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Börja med såsen.

Fräs lök, vitlök och bönor i olivolja i en kastrull utan att det tar färg.

Häll på vitt vin och låt koka upp.

Tillsätt vatten, buljongtärning och timjan.

Låt koka ihop i 10 minuter.

Mixa sedan såsen slät och smaka av med salt och peppar.

Stek spenat och fisk i olivolja var för sig innan servering och krydda med salt och peppar.

Stäng

Inköpslista

Stäng

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.