Stekt gös med sås på cannellinibönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tycker du?

40min 5 ingredienser

Fisk och bönor går alldeles utmärkt ihop. I det här receptet har vi stekt gösen och serverar till det en sås på cannellinibönor, olivolja och vitlök.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
gös
200 g
spenat
salt
peppar
Sås
1
scharlottenlök finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
1/2 fpk
à 410 g Zeta Cannellinibönor sköljda
2 dl
vitt vin
1 dl
vatten
1/2 tärning
hönsbuljong
1 kvist
timjan
salt
peppar

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (12)

(12)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer

Klassisk italiensk höstmiddag

Höstgryta Höstgryta
Höstgryta
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Italiensk kalvgryta Spezzatino
Klassisk pasta Klassisk pasta
Klassisk pasta
Bolognese med pasta tagliatelle
Bolognese med pasta tagliatelle
Risotto Risotto
Risotto
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Klassiskt italienskt långkok Klassiskt italienskt långkok
Klassiskt italienskt långkok
Ossobuco
Ossobuco