Stekt gös med sås på cannellinibönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
40min

Fisk och bönor går alldeles utmärkt ihop. I det här receptet har vi stekt gösen och serverar till det en sås på cannellinibönor, olivolja och vitlök.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
gös
200 g
spenat
salt
peppar
Sås
1
scharlottenlök finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
1/2 fpk
à 410 g Cannellinibönor sköljda
2 dl
vitt vin
1 dl
vatten
1/2 tärning
hönsbuljong
1 kvist
timjan
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.