Stekt gös med sås på cannellinibönor

RÖSTA PÅ RECEPTET (9)

(9)
40min

Fisk och bönor går alldeles utmärkt ihop. I det här receptet har vi stekt gösen och serverar till det en sås på cannellinibönor, olivolja och vitlök.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
gös
200 g
spenat
salt
peppar
Sås
1
scharlottenlök finhackad
1
vitlöksklyfta finhackad
1/2 fpk
à 410 g Cannellinibönor sköljda
2 dl
vitt vin
1 dl
vatten
1/2 tärning
hönsbuljong
1 kvist
timjan
salt
peppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.