Spaghetti med ugnsrostade körsbärstomater
Vad tycker du?
Spaghetti con Pomodorini al forno. Ugnsrostade tomater får en ljuvlig sötma och lyfter denna pastarätt tillsammans med parmesanen och pinjenötter.
Receptet är framtaget av Zeta.
Spaghetti con Pomodorini al forno. Ugnsrostade tomater får en ljuvlig sötma och lyfter denna pastarätt tillsammans med parmesanen och pinjenötter.
Receptet är framtaget av Zeta.
5 kommentarer
RÖSTA PÅ RECEPTET (147)
(147)Jenny
Blev lite väl sött, men kan bero på att jag använde tomater från växthuset.
Sara
Jag kastade i färsk spenat o toppade m fetaost, skippade pinjenötterna. Fräscht o extremt gott!
Christina
Jag brukar dra ner på honungen när jag använder hemodlade tomater (och använder mer tomater än vad som står), tonåringarnas favorit!
Kalle Wiklund
Mycket, mycket gott tillsammans med Zinfandel-vin. Nån som har tips på hur man kan justera receptet för att göra detta ännu godare?
Sofia
Var mycket gott att slänga i lite balsamvinäger!