Spaghetti med ugnsrostade körsbärstomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (107)

(107)
1tim 30min

Spaghetti con Pomodorini al forno. Ugnsrostade tomater får en ljuvlig sötma och lyfter denna pastarätt tillsammans med parmesanen och pinjenötter.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Spaghetti
500 g
körsbärstomater halverade
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 msk
honung eller råsocker
1/2 tsk
flingsalt
1-2 tsk
örter t ex hackad rosmarin, salvia eller basiilika
Till servering
pinjenötter rostade

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.