Spaghetti med ugnsrostade körsbärstomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (138)

(138)

RÖSTA PÅ RECEPTET (138)

(138)

Vad tycker du?

1tim 30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Spaghetti con Pomodorini al forno. Ugnsrostade tomater får en ljuvlig sötma och lyfter denna pastarätt tillsammans med parmesanen och pinjenötter.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
500 g
körsbärstomater halverade
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 msk
honung eller råsocker
1/2 tsk
flingsalt
1-2 tsk
örter t ex hackad rosmarin, salvia eller basiilika
Till servering
pinjenötter rostade

Gör så här

5 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (138)

(138)
Tack!

Jenny

Blev lite väl sött, men kan bero på att jag använde tomater från växthuset.

Christina

Jag brukar dra ner på honungen när jag använder hemodlade tomater (och använder mer tomater än vad som står), tonåringarnas favorit!