Spaghetti med ugnsbakad fetaost och tomater

RÖSTA PÅ RECEPTET (247)

(247)

RÖSTA PÅ RECEPTET (247)

(247)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Bakad fetaost, tomat och chili gör den trendiga och snabblagade pastarätten magiskt god. Enkel spaghetti som är krämig och har mycket smak.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 frp
300 g
cocktailtomater
1
röd chili, finhackad
3
vitlöksklyftor, finrivna
salt
nymalen svartpeppar
1 kruka
basilika

Gör så här

15 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (247)

(247)
Tack!

Marie Karlsson

Tyvärr motsvarade inte rätten förväntningarna. Den var mycket torr och intetsägande. Blir ingen repris på denna!

Sophie Berlin

Hej Marie,
Vad synd att rätten inte motsvarade förväntningarna. Om du skulle vilja laga rätten igen föreslår jag att du blandar i ca 1 dl av pastavattnet till såsen för att få den krämigare.
Vänliga hälsningar, Sophie på Zeta

Gittan

Fast food de luxe – Supergott, snabbt och enkelt. Spännande combo med den lite kärva fetaosten och den lena olivoljan. Den här rätten kan man bara lyckas med, så gott!

Max

Extremt snabbt och lätt tillagat, jättegott, vegetariskt, servera med några blad ottilagad basilika så blir det ännu godare

Lina

Den här pastarätten blev ju galet god! Kan verkligen rekommendera den. Uppskattades av hela familjen och vi kommer definitivt göra den igen.