Spaghetti med tomatsås, mozzarella och ruccola

RÖSTA PÅ RECEPTET (157)

(157)

RÖSTA PÅ RECEPTET (157)

(157)

Vad tycker du?

30min
Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

En enkel och god klassiker som är lätt att lyckas med - spaghetti med tomatsås och mozzarella.

Zeta 50 år
Zeta 50 år

I år fyller vi 50 år! Missa inte allt som händer under vårt jubileum

Fira med oss

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
rikligt med
rucola
Tomatsås
1/2
gul lök hackad
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 dl
vatten
1 kvist
timjan
salt
socker
svartpeppar
1/2 kruka
färsk basilika plockade blad, hackade
Till servering

Gör så här

Lämna ett svar till Emma Olsson Avbryt svar

Elin

Ni har ändrat från hela tomater till krossade i det här receptet. Vore lämpligt att ta bort instruktionen ”Klipp tomaterna i bitar med en sax direkt ner i burken.” från texten.

Bli inspirerad av Zeta

En 50-årig smakresa

I år firar vi 50 år av goda smakupplevelser.

Besök Zetas jubileumssajt
Pasta och träning

Pastasallad

Enkla och supergoda recept på lite mer matiga pastasallader som passar perfekt i augusti.

Recept

Hej då konservburken!

Från och med vecka 15 kommer alla våra bönor i tetra, en förpackning som bidrar med 52 procent lägre CO2-avtryck än en konservburk. Smaken är dock densamma och lika god som alltid.

Läs mer

Följ oss på våra sociala kanaler

Caprese

Buffelmozzarella

Ursprungsskyddad mozzarella tillverkad på traditionellt vis i södra Italien. Perfekt att avnjuta med olivolja, färsk basilika och solmogna tomater.

Recept Caprese

Animal welfare

Zeta animal-welfare märkning betyder att varan kommer från en gård med djurvälfärdsprogram. Det innebär att kraven är tuffare än EUs lagstiftning.

Läs mer om animal welfare

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.