Spaghetti med tomatsås, mozzarella och ruccola

RÖSTA PÅ RECEPTET (160)

(160)

RÖSTA PÅ RECEPTET (160)

(160)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

En enkel och god klassiker som är lätt att lyckas med - spaghetti med tomatsås och mozzarella.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
rikligt med
rucola
Tomatsås
1/2
gul lök hackad
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 dl
vatten
1 frp
krossade tomater
1 kvist
timjan
salt
socker
svartpeppar
1/2 kruka
färsk basilika plockade blad, hackade
Till servering

Gör så här

2 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (160)

(160)
Tack!

Elin

Ni har ändrat från hela tomater till krossade i det här receptet. Vore lämpligt att ta bort instruktionen ”Klipp tomaterna i bitar med en sax direkt ner i burken.” från texten.