Spaghetti med tomatsås, mozzarella och ruccola

RÖSTA PÅ RECEPTET (174)

(174)

Vad tycker du?

30min 3 ingredienser

En enkel och god klassiker som är lätt att lyckas med – spaghetti med tomatsås och mozzarella.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
rikligt med
rucola
1 frp
Zeta Casa Di Luca Spaghetti
Tomatsås
1/2
gul lök hackad
2
vitlöksklyftor tunt skivade
1 dl
vatten
1 frp
krossade tomater
1 kvist
timjan
salt
socker
svartpeppar
1/2 kruka
färsk basilika plockade blad, hackade
Till servering

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (174)

(174)

Vad tyckte du om receptet?

3 kommentarer

Elin

Ni har ändrat från hela tomater till krossade i det här receptet. Vore lämpligt att ta bort instruktionen ”Klipp tomaterna i bitar med en sax direkt ner i burken.” från texten.

Emma Olsson

Hejsan Elin,
Tack för din feedback, receptet är nu ändrat 🙂
Hälsningar, vännerna på Zeta

Gu va gott det kommer bliHhhhvggh

Va gött det här ska bli!:)

Veckomeny november

Måndag Måndag
Måndag
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Krämig kycklinggryta med citron och mascarpone
Tisdag Tisdag
Tisdag
Linsgryta med tomat och fetaost
Linsgryta med tomat och fetaost
Onsdag Onsdag
Onsdag
Lasagne
Lasagne
Torsdag Torsdag
Torsdag
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter
Mini Pinsa med pesto, burrata och pinjenötter