Spaghetti med soltorkade tomater, sardeller och stekt bröd

RÖSTA PÅ RECEPTET (97)

(97)

Vad tycker du?

20min 9 ingredienser

En mustig och god spaghetti toppad med krispigt bröd och med smaksättning av tomater och sardeller. Förr i tiden i Italien om man inte hade råd med dyr ost kunde man steka gammalt bröd och strö över pastan istället. Därför kallas rätten fattigmansparmesan i Italien.

Receptet är framtaget i samarbete med Zeta.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4 skivor
gammalt bröd
2
vitlöksklyftor
svartpeppar
hackad bladpersilja

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (97)

(97)

Vad tyckte du om receptet?

1 kommentar

Helén

Enkel och mycket god pastarätt. Tillsatte broccoli fräst i oljan med tomaterna och toppade med parmesan. Supergott!