Sotad strömming med äpple och pinjenötter

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)

Vad tycker du?

30min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Strömning som sotats i stekpanna med havssalt och som serveras med en äpple, kapris och tomatvinägrett. Toppas med pinjenötter.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
strömming halverade på längden
havssalt
Vinägrett
2 msk
rostade pinjenötter
1
tomat skållad, urkärnad och tärnad
1
äpple tärnat
2
salladslökar tunt skivade
bladpersilja
salt
svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (3)

(3)
Tack!