Tillagningstid

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1 liten kula citronsorbet, ca 50 g
  • 1 msk saft av pressad citron
  • 2-3 msk mousserande vin, t.ex. Rotari ev. 1 tsk vodka
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Lägg citronsorbet i en skål, tillsätt pressad citron, mousserande vin och ev. vodka.

Rör försiktigt så att allt blandas och bubblorna är kvar.

Häll upp i champagneglas och servera genast.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips Byt ut citron och mousserande vin mot citronläsk, t ex San Pellegrino Limonata för att göra Sorbetton alkoholfri.

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.