Sorbetto

RÖSTA PÅ RECEPTET (124)

(124)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 3 ingredienser

Citronsorbet som vispas ihop med mousserande vin eller citronläsk är en magisk och fräsch efterrätt!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portion
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
liten kula citronsorbet, ca 50 g
1 msk
saft av pressad citron
2-3 msk
mousserande vin, t.ex. Rotari ev. 1 tsk vodka

Gör så här

Tips!

Byt ut citron och mousserande vin mot citronläsk, t ex San Pellegrino Limonata för att göra Sorbetton alkoholfri.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (124)

(124)

Vad tycker du?

3 kommentarer

Antipasti - Småplock på italienska

Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta – friterat bröd
Torta fritta är ett friterat bröd som är vanligt i norra Italien där...
Torta fritta är ett friterat bröd som...
Antipastispett
Antipastispett
Antipasti med en blandning av italienska smaker. Går enkelt att förbereda på assiett...
Antipasti med en blandning av italienska smaker....
Bruschetta alla caprese
Bruschetta alla caprese
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat - en vitlöksdoftande enkel sensation!
Vitt surdegsbröd med mozzarella, basilika och tomat...
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami med parmesankräm
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på 10 min. Ett perfekt drinktilltugg eller...
Tryffelsalami och parmesankräm rör du ihop på...
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt som del av en buffé eller...
Italienska charkuterier och småplock som passar utmärkt...