Sorbetto

RÖSTA PÅ RECEPTET (103)

(103)

RÖSTA PÅ RECEPTET (103)

(103)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Citronsorbet som vispas ihop med mousserande vin eller citronläsk är en magisk och fräsch efterrätt!

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portion
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
liten kula citronsorbet, ca 50 g
1 msk
saft av pressad citron
2-3 msk
mousserande vin, t.ex. Rotari ev. 1 tsk vodka

Gör så här

Tips!

Byt ut citron och mousserande vin mot citronläsk, t ex San Pellegrino Limonata för att göra Sorbetton alkoholfri.

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (103)

(103)
Tack!