Sorbetto

RÖSTA PÅ RECEPTET (124)

(124)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

15min 3 ingredienser

Citronsorbet som vispas ihop med mousserande vin eller citronläsk är en magisk och fräsch efterrätt!

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

portion
1
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
liten kula citronsorbet, ca 50 g
1 msk
saft av pressad citron
2-3 msk
mousserande vin, t.ex. Rotari ev. 1 tsk vodka

Gör så här

Tips!

Byt ut citron och mousserande vin mot citronläsk, t ex San Pellegrino Limonata för att göra Sorbetton alkoholfri.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (124)

(124)

Vad tycker du?

3 kommentarer

Lämna ett svar till Göran Avbryt svar

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco