Sommarsmörgås med kronärtskocka och ricotta

RÖSTA PÅ RECEPTET (8)

(8)
20min

En riktigt härlig sommarsmörgås med ljuvlig smak av jordgubbar, ricotta och kronärtskocka. Passar perfekt som lunchmat.

Receptet är framtaget i samarbete med Johanna Westman.

Ingredienser

portioner
4 - 6
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
skivor lantbröd
250 g
1
kruka basilika
1
citron, finrivet skal
1/2 tsk
salt
4
jordgubbar, skivade

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Årets Novello är här!

Olivolja från årets första dagars skörd.

Lär mer

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.