Sommargrönsaker och parmesan med tapenade

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

Vad tycker du?

15min 11 ingredienser

Färgglada primörer tillsammans med tapenade och parmesanost passar fint som aperitivo.

Receptet är framtaget i samarbete med Fredrik Erikssson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
4
rödbetor, lättkokta och i bitar
3
gulbetor, tunt hyvlade
4 - 6
späda morötter, hela
8 - 10
cocktailtomater, på kvist
1
knippe rädisor, skjölda
1/2
blomkålshuvud
1
endivesallad, plockad
salt

Gör så här

Tips!

Använd gärna primörer efter säsong för variation.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (17)

(17)

Vad tyckte du om receptet?

0 kommentarer