Smördegssnurror

RÖSTA PÅ RECEPTET (979)

(979)
Sätt betyg!

Vad tycker du?

20min 5 ingredienser

Smördegssnurror är goda snittar som passar utmärkt som goda drinktilltugg. De är enkla att göra, bra att kunna förbereda innan. Dela degen och gör med olika fyllningar.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

st
30
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (979)

(979)

Vad tycker du?

19 kommentarer

Lämna ett svar till Sabina Avbryt svar

Emma

Hej, hur ska man förvara snurrorna efter de varit i ugnen om de ska ätas dagen efter?

Anna Mellberg

Hej Emma! Tack för din fråga! Vill börja med att säga att snurrorna är som godast när de är nygräddade. Jag skulle föreslå att du förvarar dem i kylen på en bricka och sedan värmer upp dem i ugnen strax innan servering. Risken är annars att de blir för mjuka av fyllning och fukt. Lycka till önskar Anna på Zeta.

nadia

kan man förbereda snurrorna dagen innan i kylskåpet för spara tid?

Anna Mellberg

Hej Nadia! Jag har inte testat att förbereda dem i kylen. Risken kan vara att degen blir väldigt mjuk av fyllningen- men det kan helt klart vara värt att testa. Lycka till önskar vännerna på Zeta

Karin

Hej, är dessa goda även som rumsvarma?

Sophie Berlin

Hej Karin,
Ja de här små snurrorna är även goda rumsvarma men vi vill rekommendera att äta direkt från ugn för frasigast och godast resultat.
Vänliga hälsningar, vännerna på Zeta

Cristina Hahre

Kan jag göra dem några dagar i förväg???
Går de att frysa???

Emma Olsson

Hejsan,
Det går bra att förbereda dagen innan, ju färskare desto godare. Vi har inte provat att frysa in snurrorna, test och återkom gärna hur det gick 🙂
Hälsningar, vännerna på Zeta

Italiensk vecka

Måndag
Måndag
Pasta Maccaronetti Bolognese
Pasta Maccaronetti Bolognese
Tisdag
Tisdag
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Ribollita – Toskansk brödsoppa
Onsdag
Onsdag
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Stekt lax med saffransfräst fänkål och kapris
Torsdag
Torsdag
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Piadina med tomat, mozzarella, prosciutto cotto
Fredag
Fredag
Pizza med buffelmozzarella
Pizza med buffelmozzarella
Lördag
Lördag
Risotto på svamp och spenat
Risotto på svamp och spenat
Söndag
Söndag
Ossobuco
Ossobuco