Sky till porchetta

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)

Vad tycker du?

15min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Smakrik sås som är perfekt till ugnsbakad fläskkarré eller en god köttbit.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
6 - 8
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1
vitlöksklyfta, finhackad
3 st
hackade Sardeller
2 tsk
små Kapris små, grovhackade
3 dl
kalvbuljong , eller den silade skyn när du gör Zetas egna recept på porchetta
1-2 dl
vatten
1
tomat
salt
nymald peppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (65)

(65)
Tack!