Recept från Zeta: Salsiccia med tomater, vitlok och basilika

Salsiccia med tomater, vitlök och basilika

Salsiccia är en italiensk korv som tillsammans med tomater, vitlök och basilika blir ett gott tillbehör till en pasta, eller som egen rätt.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 4 färska, rå salsiccia
  • 3 msk Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Zeta Extra jungfruolivolja Classico

    Läs mer
  • 2 tomater skurna i grova bitar
  • 1/2 röd chili
  • 1 vitlöksklyfta pressad eller finriven
  • basilikablad
  • salt
  • svartpeppar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Stek korvarna i olivolja på medelvärme ca 7 minuter tills de nästan är klara.

Lägg i tomater och chili och låt steka med ytterligare ca 2 minuter.

Vänd ner vitlök och några basilikablad och smaka av med lite salt och svartpeppar.

Dela korvarna innan servering.

Stäng

Inköpslista

Stäng
Stäng

Fler goda recept för:

Bli inspirerad av Zeta

Information

Återkallelse av Zeta Fuet och Zeta Rökt Fuet 170g.

Läs Mer Reklamation

Läs om våra goda nyheter 2017

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.