Salamisnittar med krämig pestofyllning
Vad tycker du?
De här snittarna är små godingar med stor smak! Salami i kombination med pesto och soltorkad tomat, det är svårt att komma närmare Italien rent smakmässigt.
Receptet är framtaget av Zeta.
De här snittarna är små godingar med stor smak! Salami i kombination med pesto och soltorkad tomat, det är svårt att komma närmare Italien rent smakmässigt.
Receptet är framtaget av Zeta.
Vad tyckte du om receptet?
RÖSTA PÅ RECEPTET (14)
(14)Vad tyckte du om receptet?
7 kommentarer
Marie
Hej!
Kan man göra Snittarna kvällen innan och låta stå i kylskåpet över natten?
Anna Mellberg
Hej Marie!
Det tror vi ska fungera, lycka till i köket önskar vännerna på Zeta
karin
Hur många salamirullar blir det av detta recept?
Anna Mellberg
Hej Karin! Ca 10 stycken, hälsningar från vännerna på Zeta
Inger
Hej.
Ser väldigt gott ut. Undrar om det ska vara pinjenötter som står i receptet eller pistagenötter som står i beskrivningen
Anna Mellberg
Hej Inger! Det fungerar lika bra med båda sorterna- men vi har nu ändrat till pistagenötter så att det blir enhetligt. Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Lycka till i köket hälsar vännerna på Zeta
Mona Noren
Måste testa, låter jättte, jättegott o enkelt!