Salamisnittar med krämig pestofyllning

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tycker du?

9 ingredienser

De här snittarna är små godingar med stor smak! Salami i kombination med pesto och soltorkad tomat, det är svårt att komma närmare Italien rent smakmässigt.

Receptet är framtaget av Zeta.

Ingredienser

1 st
citron, zest och juice
1 dl
hackade pistagenötter
1 kruka
basilika, färsk
Tandpetare

Gör så här

Tips!

Har du bråttom måste du inte lägga rullen i frysen, men det gör den lättare att skära.

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (14)

(14)

Vad tyckte du om receptet?

7 kommentarer

Lämna ett svar till Anna Mellberg Avbryt svar

Marie

Hej!

Kan man göra Snittarna kvällen innan och låta stå i kylskåpet över natten?

Anna Mellberg

Hej Marie!
Det tror vi ska fungera, lycka till i köket önskar vännerna på Zeta

karin

Hur många salamirullar blir det av detta recept?

Anna Mellberg

Hej Karin! Ca 10 stycken, hälsningar från vännerna på Zeta

Inger

Hej.
Ser väldigt gott ut. Undrar om det ska vara pinjenötter som står i receptet eller pistagenötter som står i beskrivningen

Anna Mellberg

Hej Inger! Det fungerar lika bra med båda sorterna- men vi har nu ändrat till pistagenötter så att det blir enhetligt. Tack för att du uppmärksammade oss på detta. Lycka till i köket hälsar vännerna på Zeta

Mona Noren

Måste testa, låter jättte, jättegott o enkelt!