Rostad pumpa

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)

Vad tycker du?

40min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Servera gärna prosciutto till den rostade pumpan. Sältan bryter av gott till sötman i pumpan.

Receptet är framtaget av Zeta.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
1 kg
Pumpa i klyftor
1
Vitlök hel
2 tsk
salt
svartpeppar nymalen
1 kruka
salviablad
1 fpk

Gör så här

1 kommentar

RÖSTA PÅ RECEPTET (20)

(20)
Tack!
Lämna ett svar till Marie Welander Avbryt svar