Recept från Zeta. Rödbetor_med_rucola_pinjenötter_och_parmesanost_st

Rödbetor med pinjenötter och parmesanost

Nykokta rödbetor med rostade pinjenötter, tunt hyvlad parmesan och rucolasallad. Toppas med en god olivolja. Perfekt som förrätt eller lättare lunch.

Tillagning

När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.

  • 1 kg färska rödbetor kokta och i mindre bitar
Öppna inköpslista
Klar
Tillvägagångssätt

Rosta pinjenötterna i en torr, het stekpanna i några minuter.

Vispa ihop ingredienserna till vinägretten i en skål.

Smaksätt med salt och peppar.

Vänd ner rödbetorna i vinägretten.

Servera med pinjenötter, rucola och parmesanost.

Stäng

Inköpslista

Stäng
  • Tips

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.