Risotto med lax, fänkål och mynta

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)

Vad tycker du?

45min

Risotto al Salmone - smakfull och smakrik risotto med lax, fänkål och mynta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
schalottenlökar, finhackade
1
liten fänkål, halverad och tunt skivad
3 dl
Zeta Casa Di Luca Arborioris
ca 2 dl
torrt vitt vin
ca 1 liter
kycklingbuljong, varm
2 dl
200 g
laxfilé, i mindre bitar, gärna Salma lax
salt
svartpeppar
2
salladslökar, tunt skivade
Till servering
några kvistar
färsk mynta
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (70)

(70)
Tack!

Recept från kategorier