Risotto med lax, fänkål och mynta

RÖSTA PÅ RECEPTET (61)

(61)

RÖSTA PÅ RECEPTET (61)

(61)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Risotto al Salmone - smakfull och smakrik risotto med lax, fänkål och mynta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
schalottenlökar, finhackade
1
liten fänkål, halverad och tunt skivad
3 dl
Zeta Casa Di Luca Arborioris
ca 2 dl
torrt vitt vin
ca 1 liter
kycklingbuljong, varm
2 dl
200 g
laxfilé, i mindre bitar, gärna Salma lax
salt
svartpeppar
2
salladslökar, tunt skivade
Till servering
några kvistar
färsk mynta
nymalen svartpeppar

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (61)

(61)
Tack!