Risotto med lax, fänkål och mynta

RÖSTA PÅ RECEPTET (49)

(49)
45min

Risotto al Salmone - smakfull och smakrik risotto med lax, fänkål och mynta.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
schalottenlökar, finhackade
1
liten fänkål, halverad och tunt skivad
3 dl
Zeta Casa Di Luca Arborioris
ca 2 dl
torrt vitt vin
ca 1 liter
kycklingbuljong, varm
2 dl
200 g
laxfilé, i mindre bitar, gärna Salma lax
salt
svartpeppar
2
salladslökar, tunt skivade
Till servering
några kvistar
färsk mynta
nymalen svartpeppar

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Påskbuffé med ljuvliga smaker

Snabblagat!

Ibland måste det går snabbt att laga mat. Recept klara under 30 minuter.

Recept under 30 min

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

läs mer

bönor & linser

Gott i grytor, sallad och röror. Här hittar du goda recept med bönor och linser.

Recept bönor & linser

Utemat & grilla

Följ oss på våra sociala kanaler

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.