Risotto med citron och rucola

RÖSTA PÅ RECEPTET (108)

(108)

Vad tycker du?

45min 10 ingredienser

Risotto med frisk smak av citron toppad med smakrik rucola. Risotto är en krämig italiensk klassiker som serveras som tillbehör eller huvudrätt.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
schalottenlökar finhackade
1 dl
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
1 liter
kycklingbuljong
salt
nymalen svartpeppar nymalen
25 g
rucola
Till servering
1-2
citroner, zest

Gör så här

Vad tyckte du om receptet?

RÖSTA PÅ RECEPTET (108)

(108)

Vad tyckte du om receptet?

4 kommentarer

Lämna ett svar till S Avbryt svar

Lars-Örjan Hovbrandt

Hallå, hur många citroner går det åt för att få ihop 1/2 dl citron set?
Där måste det ha blivit fel i receptet!

Anna Mellberg

Hej Lars Örjan! Vi ändrar till ”Zest från 2 citroner” det blir tydligare. Tack för att du hör av dig, så att vi kan förtydliga. Trevlig helg önskar Zetas provkök

S

Ska det verkligen vara 3 msk balsamico? Risotton tog stark färg och smak…

Anna Mellberg

Hej! Tack för att du skriver till oss om detta, vi har nu justerat receptet så att syrligheten kan justeras efter tycke och smak. Hälsningar vännerna på Zeta