Risotto med citron och rucola

RÖSTA PÅ RECEPTET (83)

(83)

RÖSTA PÅ RECEPTET (83)

(83)

Vad tycker du?

45min
Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Risotto al Limone e Rucola - Risotto med frisk smak av citron och rucola.

Receptet är framtaget i samarbete med Markus Aujalay.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev
Zeta 50 år

Recept, tips och inspiration! Få italienska smaker och medelhavsmat varje vecka.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
2
schalottenlökar finhackade
1 dl
Zeta Olivolja Originale Extra Vergine
3 dl
Zeta Casa Di Luca Carnaroliris eller Zeta Casa Di Luca Arborioris
2 dl
torrt vitt vin
1 liter
varm kycklingbuljong
2 dl
salt
svartpeppar nymalen
25 g
späd rucola
3 msk
Zeta Crema di Balsamico
Till servering
1/2 dl
rivet skal av citron

Gör så här

0 kommentarer

RÖSTA PÅ RECEPTET (83)

(83)
Tack!