Ragu alla Bolognese

RÖSTA PÅ RECEPTET (30)

(30)
1tim 20min

Ragu alla Bolognese - En klassiker som blir extra matig med morot och selleri.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
nötfärs
1
gul lök, finhackad
2
vitlöksklyftor, finhackade
1
liten morot
1
liten bit rotselleri, finhackad
2 msk
Ardita Tomatpuré, tub
1 dl
vitt vin, torrt
2 dl
vatten
1 burk
Plommontomater, hackade
1
köttbuljongtärning
2
lagerblad
1 tsk
timjan
1 tsk
oregano
salt
svartpeppar
Till servering

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Nyhet!

Ekologiska bönor utan lag - Färdiga att äta

Nya produkter

Vinn hushållsmaskiner från Smeg

Italienska pastarätter

I Italien är pasta vardagsmat.

Recept

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.