Ragu alla Bolognese

RÖSTA PÅ RECEPTET (32)

(32)
1tim 20min

Ragu alla Bolognese - En klassiker som blir extra matig med morot och selleri.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
nötfärs
1
gul lök, finhackad
2
vitlöksklyftor, finhackade
1
liten morot
1
liten bit rotselleri, finhackad
2 msk
Ardita Tomatpuré, tub
1 dl
vitt vin, torrt
2 dl
vatten
1 burk
Plommontomater, hackade
1
köttbuljongtärning
2
lagerblad
1 tsk
timjan
1 tsk
oregano
salt
svartpeppar
Till servering

Gör så här

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.