Puttanesca

RÖSTA PÅ RECEPTET (52)

(52)
20min

Spaghetti Puttanesca är en tomatbaserad pasta med sälta från kapris, oliver och sardeller.

Receptet är framtaget i samarbete med Tove Nilsson.

Ingredienser

portioner
4
När du ändrar antalet portioner kan tillagningstiden behöva justeras.
400 g
Zeta Casa Di Luca Spaghetti
2-4
vitlöksklyftor
2,5 tsk
4 st
Sardeller, finhackade
3 msk
Kapris små, små
1/2
röd chili, finhackad
1/2 dl
bladpersilja, finhackad
svartpeppar, nymald

Gör så här

Tips!

När Fernando lagar puttanesca använder han 4 tsk sardellcréme för att få en fylligare sardellsmak.

Kommentera

Bli inspirerad av Zeta

Med anledning av Livsmedelsverkets test av olivoljor

Läs mer

Nyhet!

Zeta Hirs-mix Ekologisk är en blandning av hirs, bovete, amarant, durra, ärtor, quinoa och frön.

HIrs-mix

Italienska pastarätter

På Zeta.nu använder vi cookies för att din upplevelse av webbplatsen ska bli så god som möjligt. Läs mer här.